Bemutatkozás

2011-ben nyitottuk meg bölcsődénket és óvondánkat és azóta mintegy 300 gyerkmek ballagot el, indult útnak az iskola már sokkal nehezebb mezején. Ismerjen meg jobban minket!

Bővebben

Üdvözöljük!

Mindannyian tudjuk, hogy gyermekeink számára és jövőjük szempontjából legmeghatározóbb időszak a kisgyermekkor, hiszen a család, mint a legfontosabb érték, a szeretet, a biztonság, állandóság, a játék, az egyre több tapasztalat megszerzése, az oldhatatlan tudásszomj kielégítése határozza meg életüket.

Ebben akarunk mi segíteni Önnek és gyermekének.

Segítse gyermekét felfedezni, fejlődni és tanulni

Gyakorló szülőként azzal szembesültünk, hogy nagyon kevés az a hely, ami igényeinknek megfelelő exkluzív, nyugodt és higiénikus környezet mellet biztosítja a gyermekek fejlődését, szakképzett pedagógusok irányítása mellett, akik választott szakmájukat életcélnak is tekintik.

Mi tudjuk, hogy a gyermekek biztonságérzetét az állandóság, a hangulatos környezet, a megszokott arcok, tárgyak, illatok jelentik.

Az Aranyló Napraforgó Óvoda és Bölcsöde ezek alapján épült fel.

A Mi történetünk

A fentebb leírt szempontokat figyelembe véve nyitottuk meg bölcsődénket és óvodánkat 2011-ben. Azóta mintegy 300 gyermek ballagott el, indult útnak az iskola már sokkal nehezebb mezején.

Azonban a visszajelzések azt bizonyítják, hogy az alapok megszerzése kitűnő volt, sok gyermek nyert felvételt kéttanítási nyelvű iskolába. Eljött azonban az idő, hogy kiemelkedően magas szintű elvárásoknak is megfelelő intézménnyé alakuljunk át, és elérjük azt, hogy a nemzetközi igényeknek is maximálisan megfeleljünk.

Több országban is folytattunk környezettanulmányt, az összegyűjtött tapasztalok, ötletek, tudás segített óvodánk jól átgondolt átépítésében, berendezésében.

Célunk továbbra is a magas szintű angol nyelvtudás elérése, melynek alapja a méltán világhírű Helen Doron angol tanítási módszer heti szintű alkalmazása, de nagy hangsúlyt fektetünk az iskola-előkészítőre is, hiszen a beiskoláztatás már 6 éves korral megkezdődik.

Filozófiánk

Legjobban kifejezni magunkat Pósa Lajos szavaival lehetne. Szeresd a gyermeket című költeményének első versszakát tudnánk csak idézni.

“Szeresd a gyermeket! Ne legyen bús, komoly,
Szemének tükriből játszszék örök mosoly.
Maradjon a gyermek: gyermek, mig csak lehet,
Majd érzi súlyosan ő is az életet.
Hintsen a kikelet tarka virágokat,
Daloljon a madár az árnyas lomb alatt,
Csörgesse a patak csillogva gyöngyeit –
Töröld le gyöngéden a gyermek könnyeit!”

Pósa Lajos – Szeresd a gyermeket

Korszerű, felújított intézményünk várja gyermekét

Beltér

Kültér

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

CÍM

1149 Budapest, Pósa Lajos utca 61.

Nyitvatartás

Hétfőtől – Péntekig: 07:30 – 17:00

Intézményvezető: Buza Tímea

+36 30 591 1420 (érdeklődés, beiratkozás)

Int. vezető helyettes: Nagy Bettina

13 + 13 =