Helen Doron - Angol

Intézményeink a Helen Doron angol nyelvi módszerrel működnek. Ismerje meg ezt a sikerrel alkamlazott programot, aminek segítségével már több mint 2 millió gyermek tanult meg angolul.

Bővebben

Helen Doron English egy világon egyedülálló módszer

Egyedi tervezésű, hangulatos, gyermekbarát környezetben biztosítjuk a magas színvonalú óvodai nevelést, valamint az angol nyelv játékos elsajátítását a Helen Doron nyelvi módszer segítségével az intézményünkbe járó gyerekek számára, 3 éves kortól iskolás korig.

Mi is az a Helen Doron Angol nyelvi program?

Egy olyan nyelvi program amelyet speciálisan az óvodás korú gyermekek képességeinek és szükségleteinek figyelembevételével alakította ki Helen Doron nyelvész és pedagógus. A módszer eredményessége már többszörösen bizonyított, a tárolt és megszerezett tudás az óvodás kor végére olyan szintű, hogy a gyermek angol nyelvi tudása megközelíti a koruknak megfelelő angol anyanyelvű gyermek tudásszintjének 80%-át.

Ma már közel két millió gyermek beszél angolul hála Helen Doronnak.

Miért válassza a Helen Doron English-t és a mi intézményünket?

Mert figyelembe veszi a gyermekek hatékony tanulási mechanizmusait; mert személyiség- és tevékenység központú pedagógiájával arra törekszik, hogy a gyermek minél inkább kihasználhassa rejtett és már kialakult képességeit. Ezért dolgoznak a szakértelemmel és nyelvtanítási tapasztalattal rendelkező felkészült Helen Doron tanárok.

A gyerekek szeretnek a Helen Doron English módszerrel tanulni.

A Helen Doron English története

1985-ben Helen Doron elhatározta, hogy létrehozza a saját oktatási anyagát, hogy segítsen a gyermekeknek megérteni és beszélni az angol nyelvet. Az olvasás és az írás különbözik a megértéstől és a beszédtől. A módszer lehetővé tette, hogy a gyermekek megtanuljanak beszélni és értsék a nyelvet, mielőtt tudnának írni és olvasni angolul.

Először házi felvételeket készített a dalokból, mondókákból, történetekből, és elkezdte tanítani azokat a szomszéd gyerekeknek.

Az eredmény lenyűgöző volt. Helen módszere leképezte az anyanyelv természetes tanulási folyamatát. A gyerekeknek nagyon tetszett! Az órák szórakoztatóak voltak teli tanulnivalóval, ösztönözték gyermekek érzelmi, fizikai, kreatív és intellektuális jólétét.

A kezdeti siker alapján Helen továbbfejlesztette tananyagait és elkezdett több tanárt is oktatni az egyedülálló módszerre.

Nézze meg a program eredményeit

Kérdése van? Érdeklődik?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

CÍM

1149 Budapest, Pósa Lajos utca 61.

Nyitvatartás

Hétfőtől – Péntekig: 07:30 – 17:00

Intézményvezető: Buza Tímea

+36 30 591 1420 (érdeklődés, beiratkozás)

Int. vezető helyettes: Nagy Bettina

10 + 4 =