Magánóvoda Zugló szívében

Budapest zúglói részén felújított magánóvodánk megnyitotta kapuit.

Beiratkozás a szabad helyekre egész évben, a járvány idején is folyamatos.

Szeretettel várjuk az óvodás korú gyermekeket.

Bővebben

Óvoda Zugló egyik legszebb részén

Egyedi tervezésű, hangulatos, gyermekbarát környezetben biztosítjuk a magas színvonalú óvodai nevelést, valamint az angol nyelv játékos elsajátítását a Helen Doron nyelvi módszer segítségével az intézményünkbe járó gyerekek számára, 3 éves kortól iskolás korig.

Százszorszép csoport

Kis- és középső csoport

Nefelejcs csoport

Nagycsoport

Miért érdemes a mi ovinkat választania?

HELEN DORON ANGOL NYELVI PROGRAM

Helen Donor nyelvi módszer, amelyet speciálisan az óvodás korú gyermekek képességeinek és szükségleteinek figyelembevételével alakítottak ki, már többszörösen bizonyított, a tárolt és megszerezett tudás az óvodás kor végére olyan szintű, hogy a gyermek angol nyelvi tudása megközelíti a koruknak megfelelő angol anyanyelvű gyermek tudásszintjének 80%-át.

A gyermekek számára a tanulás, mint értelmezhető fogalom nem létezik, éppen ezért nem jelent gondot számukra, és természetes életformaként szokják meg egy új nyelv játékos formában történő elsajátítását. A gyermekek két nyelven nevelő, szakképzett pedagógusokkal töltik a mindennapjaikat, speciálisan képzett nyelvtanárok segítik a fejlődés minél intenzívebb haladását.

JÁTÉKOS OKTATÁS

Elérendő céljaink között szerepel a világ megismertetése, a környezeti kultúrára való nevelés, a mozgás, képesség és készség fejlesztés életkorukat és fejlettségüket maximálisan figyelembe véve. Ki kell elégítenünk hatalmas tudásvágyukat, számukra a nyiladozó világ minden része egy-egy újabb csoda, egy-egy újabb megtapasztalható, megtapintható érzékelhető valami.

Ének-zene (zeneóvoda), projekthét, vizuális nevelés, dramatikus játékok, testnevelés, és iskola-előkészítő foglalkozások a legjobb eszközei a kiemelkedő közösségi magatartás és személyiség kialakulásához. Ebben a korban még a játéké a főszerep. A csoda még itt kezdődik, így erre építve alakítjuk ki a nevelést, a tanítást a mindennapi programjainkba beleépítve, a napi gyakorlatban kedvüknek, hangulatuknak egyéni fejlettségüknek megfelelően.

ISKOLAELŐKÉSZÍTÓ PROGRAM

Iskolaelőkészítő programunk az óvodai élet utolsó lezáró szakasza. A mai fokozott elvárásokkal terhelt világhoz való alkalmazkodás elengedhetetlen feltétele, hogy a gyermek sikeresen kezdje új életét. Segítenünk kell hozzászokni a koncentráltabb figyelemhez, a fegyelmezettebb magatartáshoz, a feladatok örömteli teljesítéséhez, a klasszikus óvodai megjelenéstől való fizikális eltéréshez -szoba berendezés, interaktív tábla stb.-, mind ezt úgy, hogy a játék, az igazi megélhető gondtalan gyermekkor megmaradjon a számukra.

Komplex egészség programunk

Egészséges táplálkozás

A gyermekek számára napi négyszeri étkezés (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna), melyek egészséges alapanyagokból készülnek.

Folyamatosan biztosítva van a gyümölcs és a zöldség számukra, fontosnak tartjuk a megfelelő folyadékbevitel.

Ételallergiás gyermekek részére speciális étkezést.

Szülői igény szerint lehetőség van két félé menü közül választani:

normál vagy prémium menü.

Z

Szakértői tájékozatások

időszakosan külső szakértő bevonásával tájékoztatás az aktuális és várható gyermekbetegségekről, tünetekről, és megelőzésről

Z

Szemináriumok

egészséges életmóddal kapcsolatos szemináriumok tartása a szülőknek

Z

Sószoba

A bölcsődei nevelés- gondozás egyik feladata az egészséges életmód megalapozása. A sószoba gyermekeink egészségét szolgálja, a prevenciót erősíti.

Z

Légtisztító berendezés

porrészecskék, szennyezőanyagok kiszűrésére, vírusok, baktériumok, finom por, pollen, poratka, penészgombák eltávolítása.

Z

Vízszűrés

központi vízszűrő a kiváló vízminőség érdekében

Z

Kézfertőtlenítés

Sose lehetünk elég óvatosak, így vendégeinek kötelező a kézfertőtlenítés belépéskor

Korszerű, felújított óvodánk várja gyermekét

Beltér

Kültér

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

CÍM

1149 Budapest, Pósa Lajos utca 61.

Nyitvatartás

Hétfőtől – Péntekig: 07:30 – 17:00

Intézményvezető: Buza Tímea

+36 30 591 1420 (érdeklődés, beiratkozás)

Int. vezető helyettes: Nagy Bettina

5 + 6 =